Humán-TéKa Kft. - Nyugodt éjszakák? Magabiztos fellépés? Bátor vezetői döntések? – Megmutatom, hogy érheted el a módszerem segítségével
< 2024. április >
H K SZ CS P SZO V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Nyugodt éjszakák? Magabiztos fellépés? Bátor vezetői döntések? – Megmutatom, hogy érheted el a módszerem segítségével

Te is vallod, hogy a fejlődés örök? Hát én is!

A szakmámban elengedhetetlenek a továbbképzések. A Tiéd is rohamosan fejlődik?

A helyzetet tovább árnyalja, hogy nem csak szakemberként, de a cégem vezetőjeként is helyt kell állnom. Ugye ez máris legalább kettő szakma. Vezetői önfejlesztés nélkül bizony nem megy.

 

 

Ha voltál már úgy, hogy konkrét szervezeti, vezetési és vezetői problémára kerestél megoldást, akkor biztosan konzultáltál már egy tapasztaltabb vezetővel, esetleg igénybe vetted coach segítségét, a problémába vágó könyveket, online cikkeket olvastál, blogot, vlogot követtél, stb…

Kaptál is egy nagy halom segítséget, sok-sok ismeretet, tippet, megismerted MÁSOK sikersztoriját. Volt egy csomó analógia, hasonlóság, amit rá tudtál húzni a saját problémádra, és volt egy sor olyan, ami köszönőviszonyban sem volt a keresett megoldással, még akkor sem, ha az éppen csupa jó, csak éppen most nem aktuális dolog volt.

Egy-egy megoldáskeresés után, velem gyakran előfordult, hogy nagy lendülettel, motiváltan, feldobottan, fülig érő szájjal és óriási önbizalommal rohantam haza, hogy azonnal munkához lássak, és...

…és jött a szép jövő ígéretén túli valóság. A hétköznapok rendszere, szinte minden, ami korábban volt:

  1. Ugyanúgy nem hagytak elaludni az „Ezt még meg kellene csinálni…”, vagy az „Ezeket a dolgokat hogyan is fejezzem be ilyen szoros határidővel?”, vagy „Ezzel a munkatársammal, vezetőtársammal, főnökömmel mit kezdjek?” típusú gondolatok, vagy éppenséggel hajnalban felébresztettek és annyi lett a másnapnak.
  2. Ugyanúgy ott álltam lehengerelten, dühösen, görcsbe szorult gyomorral egy-egy kolléga, beosztott, vezetőtárs, felsővezető, üzlettárs, vagy beszállítóval szemben és – BÁR NAGYON NEM ÚGY TERVEZTEM – mégis hidegrázást kaptam tőlük! Minden magabiztosságom oda volt. Nem tudtam kihozni a helyzetből a legtöbbet, sőt! Hogy miért is, amikor pont azt próbáltam csinálni, mint amit tanultam az előadáson, a coochingon, vagy tréningen. Az sem működött elég jól, amikor olvasott, vagy az egyik vezetőtársamtól kapott tippeket próbálgattam… - mindig HIÁNYÉRZETEM MARADT, olyan idegen volt tőlem.
  3. Ugyanúgy marad bizonyos kényes dolgokban a lassú elhatározás, a végső szó kimondásának a halogatása, a döntések kényszere miatti állandó feszültség és nyomás, ami persze éjszakánként nem hagy nyugodtan pihenni.

Ezeknek véget kell vetni!

Erre szolgál a 6LÉPÉSES VEZETŐTÁMOGATÓ MÓDSZEREM, ami sorra veszi azokat a nagyon mély gátakat, melyek máig hatnak és akadályozzák, hogy megváltozott, hatékonyabb vezetői szokásokat - kompetenicákat - alakítsál ki magadban, hogy beépítsed a tanultakat, hogy meg tudd csinálni, amit másoktól is láttál, hallottál, olvastál.

Szóval a személyiséged alapjaihoz illeszkedően kell megtalálni az átütő eredmények elmaradásának okát. Ez egyáltalán nem lehetetlen, és kétségkívül szervezetelméleti, vezetői, munkapszichológiai és személyiség-elméleti, tanácsadási ismereteket és rutint igényel egyszerre a támogatótól, esetünkben tőlem.

A 6lépéses Vezetőtámogató Programom részleteiért kattints ide!

to top