Egy workshop azzal a tudással, ami az egyetemi oktatásból biztosan kimaradt. Ha emberekkel foglalkozol, embereket irányítasz, a túlterhelődés nehezen elkerülhető. Megtanítom, hogyan maradj derűs, de nem cinikus! Én is így vigyázok magamra...

Aki emberekkel foglalkozik, szükségszerűen elhasználódik.

Szinte mindegy, hogy tanár vagy, oktató, szociális segítő, egészségügyben dolgozó, vagy éppen vezető... - gondoltál már így magadra?!

Észrevetted, hogy egy átdolgozott nap után szinte a nevedet sem tudod kimondani? Szokott fájni a fejed a nap végére? Voltak pillanatok, amikor arra gondoltál, bárcsak hirtelen eltűnne innen mindenki és békén hagyna csak egy órácskára?!

A másik "kedvencem" a kiégett, rideg, kőszívű (szak)ember-szindróma. Már annyira, de annyira jó az ember, hogy ki nem bírni a környezetében, mert morog, semmi sem jó neki, mindenbe beleköt, mindenhol hibát és hiányosságot talál és egyáltalán nem értékeli az élet szépségeit, midegy, hogy mi az. Hát, ilyen biztosan nem akarok lenni!

Hány tanárod, főnököd, mentorod, esetleg vezető- (munka) társad volt már hasonló cipőben?! Hányszor mondtad, "Én ilyen?! Soha!!!" - aztán észreveszed magadon, hogy sok a beszéd, sok az ember, inkább vágysz a csendre és szeretnél olykor kifutni a világból is...

Nagyon nincs jól, amikor már a családdal sincs kedved időt tölteni! Inkább egy pohár borocska, söröcske csendben, egyedül az árnyas teraszon, mind a napi élmények hallgatása... - NA NEEEEEEEE!

Ez mind elkerülhető!

Elkerülhető, hogy az elhasználódás miatt durva legyél a rád bízott emberekkel, legyenek azok az ügyfeleid, vagy a kollégáid.

Elkerülhető, hogy embergyűlölő hírében álló szuper szakember legyél.

Elkerülhető, hogy idő előtt az alkoholhoz nyúlj pihenés képpen.

Elkerülhető, hogy a munkahelyi és családi kapcsolataid károsodjanak.

Elkerülhető, hogy azt éld meg, hogy mindenből és mindenkiből eleged van!

 

Akkor most mi a megoldás?

Kimaradt az oktatásból, nem a Te hibád!

Tanítottam tanárképzésben, ahol híre-hamva nem volt annak, hogy mit jelent a kiégés. Dolgoztam orvosokkal, akik azért kerestek meg, mert már egész fiatalon érezték, hogy mogorván és zsörtölődve kezelték a pácienseiket. Szociális munkások hálálkodtak egy-egy szupervíziós alkalom után, hogy "De jó, hogy itt lehetett beszélni!"  Vezetők emelték ki rendszeresen, hogy mióta alkalmazzák a nálam tanultakat, azóta lényegesen ritkábban és kevésbé húzzák fel magukat, meglátják az EMBER-t a munkatársaikban, sokkal empatikusabbak velük, miközben önmagukra sokkal jobban vigyáznak. ...és ezt a családjuk jelezte leginkább vissza, hiszen visszakapták a nyugodtabb, kipihentebb, szerethetőbb szülőt és társat a családba.

Szóval, gyere el erre a workshopra és egy egyszerű, de célirányos technika segítségével megtanítom, hogyan vigyázz magadra úgy, hogy közben valódi empátiával fordulsz a környezeted felé.

Nem turkálunk senki magánéletében, mindenki szigorúan a saját dolgával lesz elfoglalva.

 

Mit nyersz ezzel? Mutatom:

  1. Nyugodt éjszakákat... Mert nem idegesít, hogy hogyan lesz holnap már megint...
  2. Magabiztos fellépést... Így szorongás helyett pontosan tudod, hogy mit lépj, eltűnik az a fura "Nem akarom én ezt!"-érzés
  3. Bátor vezetői döntéseket... Tudni fogod, hogy hol húzd meg a saját és a másik határait...

 

Hogy hangzik? Jössz? Kattints ide és add le a jelentkezésedet...

Lássuk, biztosan Neked való?

Ez nem egy lélekkiöntős tocsogós, kesergős tanfolyam lesz. Ez egy olyan alkalom, amikor önmagaddal tanulsz meg jól bánni.

Ha sok ember van körülötted, együtt kell velük huzamosan működnöd, irányítanod, vezetned kell őket, felelsz értük, itt a helyed.

 

Mikor és hol?

2019. november 5-én, este 17.30 kezdéssel, Zalaegerszegen. A pontos helyszínről a regisztrált résztvevőket tájékoztatom.

 

Mennyiért?

Egy igazi újdonság, ami helyben ad azonnal bevethető segítséget Neked, ennyi pénzből, ami három pszichológusi konzultációra sem lenne elég, azaz bruttó 27.900 HUF -ért.

Gyere el és használd fel már másnap a tanult  technikákat, melyek az önérvényesítő kommunikáció törvényszerűségeire alapozva hozzák el számodra a nyugalmat és elkerülöd, hogy morgós, mogorva, embergyűlölő válljon belőled. Hitelesen tudsz jelen lenni a kapcsolataidban, hiszen az önismereti tudásod ezzel a technikával segít megőrízni a hétköznapi derűdet.

 

Miért érdemes? Mit nyersz még? Lássuk...

  • aktív fejlődés, önfejlesztés
  • minimális utazás és útiköltség, utazási, szállási macera nélkül
  • munkaidőn után
  • tematikus, nem általános,
  • család mellett is kivitelezhető
  • tervezhető előre a megadott időpontok miatt
  • kényelmes esti időpontban
  • bérlettel jobban jársz katints ide!
  • csak megelőlegezed a program árát, ha nem éri meg, visszakapod
  • szakértőtől = vezető, vállalkozó, egykori vezető, vezetőkkel dolgozó, professzionális tanácsadó, NEM 1-2 év(hét!!!) alatt szerzett tudással :)

 

Mit tegyél most?

  1. Jelentkezz be ide kattintva
  2. Küldöm a részleteket e-mailben
  3. Biztosítod a helyedet az előadói díj befizetésével
  4. Találkozunk az előadáson