Le a mindenhatóság illúziójával! Te döntesz, megfontolt is vagy, de a körülmények hatásait nem tudod kiküszöbölni.Egy interaktív előadás a körülmények erejéről tépelődőknek és túlzott felelősség súlya alatt éjszakánként nyugtalanul forgolódó vezetőknek...

 

Sokan és még többen hirdetik, hogy MINDEN TŐLÜNK FÜGG! MINDENÉRT MI MAGUNK VAGYUNK A FELELŐSEK.
De tényleg így van ez!?

Az önirányításnak - aminek magam is nagy híve vagyok - igen nagy kultusza kerekedett. Közben megfeledkeztün arról, hogy bizony határai is vannak. Sőt! Mondhatni, kissé átestünk a ló túlsó oldalára. Azt tartjuk, ha valamit igazán akarunk, az a miénk lehet, kizárólagos ráhatással vagyunk a saját és a némely másik ember életére. Szinte minden csak tőlünk függ.

Tényleg minden tőlünk függ? Tényleg minden döntésünk mögött racionális indokok állnak?! Tényleg ennyire szuperek lennénk?

Dehogy!

Amikor jön egy-egy nem várt helyzet, jönnek a KÖRÜLMÉNYEK, ott állunk és csak nézünk, hogy "Nahát!"

Tudtad, hogy súlyos árat fizethetsz ezért a gondolkodásért?

Ez az ár valahogy így néz ki:
-"Csalódtam magamban. Azt hittem elég lesz, amit eddig tettem. Most még jobban, még többet, még..., még..., még... kell!"
-"Felelős vagyok... Nem tudom, hogy oldom meg. Nekem kell egyedül. Ezt is..."

Micsoda paradoxon: A túlzott hited abban, hogy Te vezérled az életedet 100%-ban oda vezet, hogy az esetleges, elkerülhetetlen és szükségszerű csalódásokon keresztül aláásod a saját önbecsülésedet és önbizalmadat. Ezzel bizony vigyázni kell.

Ezért szeretném megmutatni ebben az interaktív előadásban sok-sok példán keresztül, hogy hol vannak ahatáraink, hogy bizony mennyire sérülékenyek vagyunk mi, emberek, mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a körülmények hatalmának. Szeretném enyhíteni a válladat nyomó felelősség terhét. Szeretném,  ha reálisabban tudnád szemlélni magadat, a környezetedet és ehhez igazítanád a - gyakran túlzó - elvárásaidat is.
Ezzel együtt persze irányítjuk az életünket, de ha lehet úgy, mint ahogy a nád működik: Meghajlunk a vihar előtt, ahelyett, hogy letörnénk.

 

Mit nyersz az előadással? Mutatom:

 1. Nyugodt éjszakákat... Mert nem inyomaszt a helyzetekben vállalt túlzott felelősség
 2. Magabiztos fellépést... Mert már rég nem félsz attól, hogy 100%-ban nem tudod ellenőrízni a helyzetet
 3. Bátor vezetői döntéseket... Tudni fogod, hogy egy a biztos, hogy van, ami egyáltalán nem biztos!

 

Hogy hangzik? Jössz? Kattints ide és add le a jelentkezésedet...

 

 

Lássuk, biztosan Neked való?

A #pestivezetőfejlesztés programjai elsősorban - de nem kizárólagosan - vezetőként - akár önállóan, akár alkalmazottként vezetőként - működő személyekhez szólnak. A programokat a vezetőfejlesztési gyakorlatom és tanácsadásaim során felmerült problémákra szabva alakítom. Ezzel együtt, ha tervezed, hogy önálló vállalkozásba kezdesz, kilátásban van vezetői pozíció, illetve önszorgalomból fejlesztenéd magadat ebbe az irányba, akkor itt a helyed! Ambíciózus, vezetői jövőképpel rendelkező fiataloknak szintén ajánlom.

 

Mikor és hol?

2019. október 8-án, este 17.30 kezdéssel, Zalaegerszegen. A pontos helyszínről a regisztrált résztvevőket tájékoztatom.

 

Mennyiért?

Interaktív előadás sok-sok példával, illusztrációval az eltúlzott felelősségvállalás ellen, mindösszesen bruttó 5.700 HUF -ért.

Gyere el és használd fel már másnap a tanultakat, a NÁD-TECHNIKÁJÁT, amit tudományos kísérletek sora alapozott meg, hogy megértsük, a körülmények ránk is hatnak, letehető a sokszor felesleges önostorozás.

 

Miért érdemes? Mit nyersz még? Lássuk...

 • aktív fejlődés, önfejlesztés
 • minimális utazás és útiköltség, utazási, szállási macera nélkül
 • munkaidőn után
 • tematikus, nem általános,
 • család mellett is kivitelezhető
 • tervezhető előre a megadott időpontok miatt
 • kényelmes esti időpontban
 • bérlettel jobban jársz katints ide!
 • csak megelőlegezed a program árát, ha nem éri meg, visszakapod
 • szakértőtől = vezető, vállalkozó, egykori vezető, vezetőkkel dolgozó, professzionális tanácsadó, NEM 1-2 év(hét!!!) alatt szerzett tudással :)

 

Mit tegyél most?

 1. Jelentkezz be ide kattintva
 2. Küldöm a részleteket e-mailben
 3. Biztosítod a helyedet az előadói díj befizetésével
 4. Találkozunk az előadáson