Humán-TéKa Kft. - Pesti Tímea

Pesti Tímea

Olyan fejlődni vágyó vezetőkkel dolgozom, akik időt, pénzt és energiát fektetnek abba, hogy magabiztos vezetőként bátor döntéseket hozzanak és éjszakánként nyugodtan aludjanak

Hiszek abban, hogy a JÓ VEZETŐ NEM "ÚGY" SZÜLETIK ÉS NEM LEHET "ELÉG JÓ VEZETŐ" A "LAIKUS VEZETŐ"! Szinte bárkiből lehet elég jó vezető, aki hajlandó ennek érdekében dolgozni önmagán. Igen, a sokat elcsépelt önismeretre, részben elolvasható vezetői ismeretekre, sok-sok emberi interakcióból, mindenféle élethelyzetből származó vezetői és emberi tapasztalatra, elemző-értékelő-korrigáló gyakorlat együttes alkalmazására gondolok.

Vezetői támogató programot dolgoztam ki az évek során, hogy sokkal célirányosabban, egyedi módon, kifejezetten a személyes és egyéni vezetői problémára célozva tudjak gyakorlatban azonnal hasznosítható támogatást adni a hozzám forduló vezetőknek.

  1. A legütősebb vezetőtámogató programomat 6LÉPÉSES, SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT VEZETŐTÁMOGATÁS-t ide kattintva éred el.
  2. A szervezti élet hatékonyságát segítő programért ide kattints.
  3. Ha nagy rajtad a nyomás és azonnali megoldás kell, amiért áldozni is hajlandó vagy, akkor Neked való az S.O.S. Villámkonzultáció, amit itt érsz el.

Pszichológus vagyok, munka-és szervezetlélektani szakvizsgával, klinikai szakvizsgával rendelkezem. Vezetői megbízatásaom során közigazgatási szakvizsgát is tettem és a kompetencia-fejlesztői múltamat egy kompetenci-fejlesztési szakértő címmel kereteztem. Itt még többet találsz rólam.

Mára már a Humán-TéKa Kft.-nek is saját története van. Több, mint tíz év kellett, hogy a jelenlegi formájában kerüljön eléd, néhány percet megér, hogy elolvasd a céges sztorit is.

to top