Humán-TéKa Kft. - Pesti Tímea
< 2024. június >
H K SZ CS P SZO V
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pesti Tímea

Olyan fejlődni vágyó vezetőkkel dolgozom, akik időt, pénzt és energiát fektetnek abba, hogy magabiztos vezetőként bátor döntéseket hozzanak és éjszakánként nyugodtan aludjanak

Hiszek abban, hogy a JÓ VEZETŐ NEM "ÚGY" SZÜLETIK ÉS NEM LEHET "ELÉG JÓ VEZETŐ" A "LAIKUS VEZETŐ"! Szinte bárkiből lehet elég jó vezető, aki hajlandó ennek érdekében dolgozni önmagán. Igen, a sokat elcsépelt önismeretre, részben elolvasható vezetői ismeretekre, sok-sok emberi interakcióból, mindenféle élethelyzetből származó vezetői és emberi tapasztalatra, elemző-értékelő-korrigáló gyakorlat együttes alkalmazására gondolok.

Vezetői támogató programot dolgoztam ki az évek során, hogy sokkal célirányosabban, egyedi módon, kifejezetten a személyes és egyéni vezetői problémára célozva tudjak gyakorlatban azonnal hasznosítható támogatást adni a hozzám forduló vezetőknek.

  1. A legütősebb vezetőtámogató programomat 6LÉPÉSES, SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT VEZETŐTÁMOGATÁS-t ide kattintva éred el.
  2. A szervezti élet hatékonyságát segítő programért ide kattints.
  3. Ha nagy rajtad a nyomás és azonnali megoldás kell, amiért áldozni is hajlandó vagy, akkor Neked való az S.O.S. Villámkonzultáció, amit itt érsz el.

Pszichológus vagyok, munka-és szervezetlélektani szakvizsgával, klinikai szakvizsgával rendelkezem. Vezetői megbízatásaom során közigazgatási szakvizsgát is tettem és a kompetencia-fejlesztői múltamat egy kompetenci-fejlesztési szakértő címmel kereteztem. Itt még többet találsz rólam.

Mára már a Humán-TéKa Kft.-nek is saját története van. Több, mint tíz év kellett, hogy a jelenlegi formájában kerüljön eléd, néhány percet megér, hogy elolvasd a céges sztorit is.

to top