Humán-TéKa Kft. - Bemutatkozás
< 2024. február >
H K SZ CS P SZO V
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829123

Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Pesti Tímea vagyok és a vezetőket támogató programjaim oldalát látogatod.

Jó helyen vagy, ha vezetsz egy csapatot, vagy vállalkozást, középvezető vagy éppen felsővezetőként keresed a lényegesen stressz-mentesebb utadat.

Vezetői támogató programot dolgoztam ki az évek során, hogy sokkal célirányosabban, egyedi módon, kifejezetten a személyes és egyéni vezetői problémára célozva tudjak gyakorlatban azonnal hasznosítható támogatást adni a hozzám forduló vezetőknek.

Azokkal tudok igazán jól dolgozni, akik hozzám hasonlóan folyamatosan fejlődni vágynak, aktívan és kitartóan keresik a saját személyes megoldásaikat,
elegük van a jól hangzó, és nem éppen működőképes "konzerv" megoldásokból, lássuk be, kicsit rebellisnek számítanak és még büszkék is rá! 

Ha azt keresed, hogyan lehetne "máshogy és jobban", "neked szóló módon", a "saját megoldásaiddal", kevesebb stresszel vezetni és szívesen szánsz erre időt, energiát, pénzt, vágysz visszajelzést kapni és adni, szereted a folyamatos interakciót, akkor jó helyen vagy.

 

 

Hiszek abban, hogy a JÓ VEZETŐ NEM "ÚGY" SZÜLETIK ÉS NEM LEHET "ELÉG JÓ VEZETŐ" A "LAIKUS VEZETŐ"! Szinte bárkiből lehet elég jó vezető, aki hajlandó ennek érdekében dolgozni önmagán. Igen, a sokat elcsépelt önismeretre, részben elolvasható vezetői ismeretekre, sok-sok emberi interakcióból, mindenféle élethelyzetből származó vezetői és emberi tapasztalatra, elemző-értékelő-korrigáló gyakorlat együttes alkalmazására gondolok.

Klisémentes vezető- és szervezettámogató programjaim

 

Mi ad nekem alapot ahhoz, hogy vezetőkkel dolgozzam? Ez itt az én sztorim...

Valahol ott kezdődött az egész, hogy még egyetemista munkavállalóként is csodálatos vezetőkkel dolgozhattam együtt. Igazi nagy kaliberekkel, akik csak úgy, szorgosan tették a dolgukat és fel sem tűnt sokáig, hogy mennyire jól csinálják, csak amikor más állt a helyükre. Voltak közöttük egyetemi tanárok, állami szektorban dolgozó vezetők. Mindez az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején történt.

Ahogy a Rendőrségnek kezdtem dolgozni, egyre több csoportvezetői munkám lett, a gyakori vezetői- és egyéb továbbképzések során a kommunikációs terület került előtérbe a munkámban,  és elkezdődött az un. kompetencia alapú képzések sorozata. Persze ekkor jártam a Műegyetemre, ahol munka- és szervezetlélektani szakpszichológus szakvizsgát tettem és már nyitottam a versenyszféra irányába is, megtanultam egyedi fejlesztő programokat összeállítani. Pontosan emiatt nem is értem, hogy milyen eredményeket várnak sokan az un. "tréningkönyvekből" összeollózott programoktól. Tudod, amikor azt mondja a tréner, hogy "Játsszunk egyet!"

Erre az időszakra esik, amikor 2007-ben egy barátnőmmel megalapítottunk a Humán-TéKa Kft.-t, éppen azzal a céllal, hogy "konzerv" és klisémentes egyedi megoldásokkal dolgozó fejlesztő programokkal lépjünk piacra és segítsük a hozzánk fordulókat. Biztosan főállású vállalkozó lettem volna már jóval korábban, ha nem érkezik egy igazán nagy formátumú vezető az akkori munkahelyemre, aki mellett érdemes volt maradni, akinek érdemes volt dolgozni és akitől rendkívül sokat lehetett tanulni; vezetői, szervezet-irányítói, stratégia-alkotói praktikákat ellesni. Ahogy ő nyugdíjba vonult, úgy elfogadtam a soron következő vezetői megbízási ajánlatot és váltottam.

Így három évet magam is vezetőként dolgoztam a közigazgatásbban, míg el nem jött a nagy döntés kényszere: vagy kizárólag az állami szektor - bevallom, hittem nagyon abban, amit akkor csináltam - vagy a SAJÁT szerelmetes szakmámhoz visszatérek és teljesen önállóan, vezetem a cégem, és teljes odaadással a fejlesztő programjaimon dolgozom.

Most itt vagyok és vezetőket támogatok, hogy igazán nyugodt, magabiztos és bátor vezetőként álljanak helyet a változó kihívások során.

 

Válassz a programjaim közül! Ha mégsem menne, Hívj, vagy írj! Csak kattints ide!

to top