Humán-TéKa Kft. - Szervezetfejlesztés
< 2024. június >
H K SZ CS P SZO V
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Szervezetfejlesztés

Működést segítő, problémára szabott, klisémentes megoldások kisvállalkozásoknak, ...vagy nagyobbaknak kizárólag konkrét projekt erejéig

A vezetői hatékonyságfejlesztésen túl kisvállalkozások és nagyobb szervezetek munkahelyi kultúrából, szervezeti sajátosságokból fakadó, probléma-centrikus vizsgálata és segítése olyan esetekben, mint:

gyors személyi változások okának feltárása - szervezeti fluktuáció okának feltárása, megoldási stratégia kidolgozása, menedzselése

vezető - beosztotti viszonyok konfliktusai, nehézkes beső kommunikáció okfeltárás és megoldásmenedzsment

vezető-vezető viszonyok rendezése

változások menedzselése,

munkavégzés hatékonyságának, pontosságának fokozása, munkaköri leírások pontosítása, számonkérhetőség pontosítása - folyamatszabályozás során

saját minőségirányítási rendszer kialakítása, bevezetése az eredményesség, pontosabb és stresszmentesebb munkavégzés érdekében...

 

KATTINTS IDE ÉS KÉRJ MÁRIS EGYÉNI AJÁNLATOT, KERESS AZ ELÉRHETŐSÉGEIMEN!

 

Segíteni tudok, ha... 

ha tudni szeretnéd, kik lehetnek a legjobb munkatársaid, milyen személyiségvonásokkal kell rendelkezniük a vezetői elvárásaidnak megfelelően

ha hatékonyan szeretnéd motiválni kollégáidat - Tudtad, hogy egy részük jutalomérzékeny, egy másik részük pedig büntetésérzékeny?!

ha csapatot építenél, erősítenél, mert a munka helyett egymással foglalkoznak

ha sok a megoldatlan konfliktus

ha elégedetlen vagy az eredményekkel és érdekel, hogy milyen emberei tényezők lehetnek mögötte

ha hatékonyabban szerveznéd a munkát

ha erősítenéd az ellenőrzést

ha továbbképeznéd a munkatársaidat - különösen azoknak van szükségük erre, akik rendszresen találkoznak az ügyfeleiddel, vagy  tovább akiken igen sok múlik

ha munkahelyi stresszt kezelnéd

ha szeretnéd a munkaidődet hatékonyabban felhasználni, és ezt várnád a munkatársaidtól is

ha átadnád a vállalkozást és jól jönne egy kis támogatás

 

Ezek csak a leggyakrabban felmerülő problémák, minden vállalkozás egyedi, éppen ezért a problémád is az, amire egyedi megoldást kell keresni.

 

Ha nagyon nyomasztó a helyzet, azonnal kell egy ütős beavatkozás akkor kattints ide, mert

az S.O.S. VILLÁMKONZULTÁCIÓ

lehetőségét éppen erre az esetre dolgoztam ki.

 

Feltétlenül tudnod kell, hogy...

nem dolgozom előregyártott sémák mentén.

sokféle elméletet és ismeretet felhasználok és alkalmazok a közös munka során, hogy a Te egyedi problémádat minél sokrétűbben körbejárjuk és az egyedi problémára adjak egyedi megoldást.

csak reális és mérhető célkitűzések mentén dolgozom. Azt is megmondom, ha nem látom reálisnak, azaz belátható időn belül elérhetőnek azt a célt, amit előzetensen kitűzöl magadnak. Cserébe segítek előre lépni a problémád megoldásában úgy, hogy a közös munka célját együtt konkretizáljuk. Ez biztonságot ad Neked és nekem is a közös munka során, mert pontosan látjuk, hogy hova tartunk.

a Te egyedi problémád és az általad képviselt szervezet, vállakozás egyedi szervezeti kultúrájához és értékrendszeréhez illeszkedik a teljes közös munkánk, éppen ezért nem születhet még egy olyan megoldás, amilyen a Tiéd. Figyelembe vesszük az iparágad sajátosságait, ugyanakkor a közös megoldáskeresés fókuszában a Te helyed, szereped és egyedi szervezeti problematikád áll.

ne várj tanítónénis, vagy éppen kimért, szakértői távolságtartást tőlem. Aktív, vidám, pozitív hangulatban zajló partneri együttműködésre számíthatsz.

 

LEGYÉL A SAJÁT PROBLÉMÁD SZEMÉLYES SZAKÉRTŐJE! KATTINTS IDE ÉS KÉRJ MÁRIS EGYÉNI AJÁNLATOT AZ ELÉRHETŐSÉGEIMEN!

 

Hogyan működik a közös munka? Milyen költségeim lesznek?

  1. Ahogy beérkezik a megkeresésed, egyeztetünk egy időpontot - lehetőség szerint személyes találkozóra - ha ez nem megy, úgy online formában találkozunk egymással. A problémádról már ekkor is váltunk néhány szót, hogy lássam, tudok-e segíteni a témában. Egyeztetjük, hogy mire is lesz szükség, hogy már az első találkozásunk hatékony és eredményes legyen. Az időhúzást én sem szeretem és egy szervezet működése nem ad sok időt az előkészületi munkákra, viszont annak pontosnak kell lennie!
  2. Az első, problémafelmérő alkalommal egy 90 perces beszélgetésre számíthatsz, ahol Te körvonalazod a problémát, én célirányosan kikérdezlek és megegyezünk a további együttműködés formájában. Itt egyeztetjük, hogy pontosan miről és milyen határidővel kapsz árajánlatot.
  3. A problémafeltáró alkalom és az ajánlat elkészítése fix díjjal bír, az eddigi költséged bruttó 39.000 forint.
  4. A megbeszélt határidőre készítek Neked egy személyedre, valamint az egyedi szervezeti problémádra szabott árajánlatot és együttműködési programtervet, ami tartalmazza az együttműködés tervezett idői keretét, formáját és módszertanát, ellenértékét, és a szervezettámogató program díjfizetési ütemezését. Ezt elektronikusan megküldöm Neked és lesz lehetőséged - maximum 10 nap alatt -  megfontolni, hogy milyen módon vágsz bele a közös munkába. Természetesen az árajánlatot igényed szerint átbeszéljük és ha kell, legkésőbb a szerződéskötéssel egyidejűleg finomítjuk a részleteket. Az árajánlat kérése nem kötelez Téged szerződéskötésre.
  5. Az árajánlatban és a későbbi megállapodásunkban foglaltaknak megfelelően elvégezzük a céljaid elérése érdekében a közös munkát. Ennek során lehetséges, hogy meglátogatlak a munkahelyeden, ha szükséges, konzultálok a munkatársaiddal, felmérést készítek, fókuszcsoportot hívok össze, stb., de az is lehetséges, hogy  kizárólag személyesen - ha szükséges, online - konzultálunk.
  6. Az együttműködésünk zárása mindenképpen az eredmények és a megtett út értékelése. Adott esetben már a közös munkafolyamat alatt is értékeljük az egyes megtett lépéseket.
  7. Ha igényeled, a projektet követően is lesz lehetőséged további közös munkára.

 

EZ JÓL  HANGZIK, MÁRIS KÉREK EGY EGYÉNI AJÁNLATOT !

 

Biztosan jól tudunk együtt dolgozni, ha...

Ha fontos Neked vezetőként, hogy az egyedi problémádat járjuk minél pontosabban körül és ne két mondat után vágjam rá a "diagnózist"
Ha fontos, hogy a cégeddel és Veled dolgozó tanácsadó maga is a saját vállalkozásából éljen, ne alkalmazotti, inkább tulajdonosi szemlélettel álljon a problémádhoz

Ha fontos Neked, hogy konkrétan kitűzzük a célt, amiért közösen dolgozunk és ne csak jó hangulatú, többé-kevésbé baráti kávéházi, de mégis szakmai megbeszélésre hasonlító tanácsadási pillanataink legyenek

Ha fontos Neked a pontos elszámolás

Ha el tudod fogadni, hogy a rendszerszemléletű gondolkodásomat, azt, hogy a szervezeti működésben is minden mindennel összefügg, emiatt sablon, "mindenkinél bevált" megoldások helyett, egyedi beavatkozási irányokat keressünk és azt belső stratégiai titokként kezeljük, még a legkisebb vállalkozás esetében is...

 

Biztosan nem tudunk együtt dolgozni, ha...

http://www2.itworx.hu/sites/stat.php?siteID=601&nID=719323Ha "éppen olyan" megoldásra vágysz, amilyet egyik vállalkozó barátod, ismerősöd kapott.

Ha Te magad nem szeretnél a probléma-felmérő, -fejlesztő folyamat részese lenni.

Ha nem kívánsz sem időt, sem energiát, sem pénzt áldozni a fejlődésed érdekében.

 

Menni fog ez nekünk, fogjunk is hozzá! Keress itt, az elérhetőségeimen, egyeztessünk időpontot!

 

Ha nem találtad meg, amit keresté, kattints ide és nézd meg a 6LÉPÉSES SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT VEZETŐTÁMOGATÁS programot a nyugodt éjszakákért, magabiztos fellépésért és a bátor döntésekhez!

 

 

to top