Humán-TéKa Kft. - TÉMAEST 2020 - Hogyan kerüld el a letaglózó stresszt a vezetői önismereted erősítésével
< 2024. április >
H K SZ CS P SZO V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

TÉMAEST 2020 - Hogyan kerüld el a letaglózó stresszt a vezetői önismereted erősítésével

Helyben, személyiségedre szabott, gyakorlati útmutatással, elégedettségi garanciával- most online...

Szólok!
Ha már kacérkodtál 2019-ben is ezzel a porgrammal, akkor íme egy évzáró-évkezdő ajánlat Neked

Jutalmazom a gyors döntésedet.
Ha most 2020. január 6-ig jelentkezel a TÉMAESTEK sorozatra, ha érvényesíted a jelentkezésedet, azaz befizeted magad, akkor a 6 alkalmas bérleted mellé megajándékozlak egy 90 perces személyes vezetői konzultációval, amit a 6 hónap során bármikor beválthatsz.
Olvass tovább a program részleteiért, görgess tovább,
vagy kattints itt a képre és máris a jelentkezési lapon találod magad, ahol csak ki kell választanod az ÉVZÁRÓ/NYITÓ ajánlatot...
Jelzem, csak 8 hely van minden alkalomra és tavaly is a bérletesek jártak a legjobban

 

Miért jött létre ez a témaest sorozat? Mi az estek célja?

Van három nagyon közeli barátom, akik hosszú éveken át vezetőként dolgoztak - van, aki még ma is - és mindhármukban közös, hogy túléltek egy-egy stressz indukálta agyvérzést. Egyikükkel akkor találkoztam, amikor már éppen felépülőben volt és mankóval járt már. Másikukkal akkor vált mélyebbé a barátság, amikor egy projekt kapcsán néhány évnyi kihagyást követően találkoztunk és ő annyira megváltozott, hogy nem ismertem fel. A teljes társaságunk azon vigyorgott, hogy mennyire zavarba jöttem az átváltozásától. Ő akkoriban jött ki a betegségéből egy komoly életmód-, életforma-, és munkahelyváltásban volt éppen. A harmadik barátom ágyánál ott álltam az intenzív osztályon  és imádkoztunk, hogy élje túl... Túlélte és változtatott.
A magam figyelmeztetését akkor kaptam meg, amikor a rengeteg - és biztosan túlzottan is komolyan vett - vezetői feladatom közepette rohanva az irodai folyosón, egyszer csak elsötétült minden és erős szúró fájdalmat éreztem a halántékomon. Felrázott...

Talán elég is ennyi személyes magyarázat, hogy megértsd, miért fontos számomra, hogy minél tudatosabbá váljanak a vezetők abban a folyamatban, amit vezetésnek hívnak. Nem szabad, hogy a sikert kizárólag csak az eredményességük alapján mérjük, nézzük hozzá azt az árat, amit meg kell fizetni a siker érdekében. Van az a siker, ami megéri! De mit is ér meg valójában?

Abban szeretném segíteni a vezetőket, hogy legyen elég szabadidejük élvezni a megkeresett pénzt, legyenek képesek érdemi, minőségi időt eltölteni a családjukkal, lássák házasodni a gyermekeiket, tudjanak játszani sokáig önfeledten az unokáikkal. Ez pedig nem fog másként menni, mint úgy, ha a vezető megtanul bánni a saját mentális egészségével, a stresszt is megtanulja uralni.

Ezt mondani könnyebb, mint megvalósítani. Ugye, amikor a doki azt mondja, hogy kerüld a stresszt, miközben felírja a magas vérnyomásodra a gyógyszert, halvány mosoly fut át az arcodon alig láthatóan, azzal a belső monológgal, hogy "Aha, ahogy meg azt Ön gondolja! Aztán hogyan?!" A vezetőtámogató programom részben arra épül, hogy a vezetői stressz negatív hatása tudatosan tanult technikákkal kontroll alá vonható legyen. A nyugodt éjszakák, magabiztos fellépés és a bátor vezetői döntések nélkül nem fog menni...
 

==========


==========

Miről és kinek szólnak ezek az estek?

Olyan vezetői, vezetési és stressz-kezelési fogások kerülnek terítékre, amik elsajátítása nagyban megkönnyíti az életedet... A havi témákért gördíts lejjebb!

Neked szól?
Ha vállalkozásod van, itt a helyed... akár főállásban, akár a főállásod mellett vállalkozol, akár egyedül, akár néhány alkalmazottal...
Ha kinevezett vezetőként dolgozol a mindennapokban - kisebb, nagyobb cégeknél, magán, vagy közszférában - itt a helyed!
Ha tervezed, hogy egykor vezetővé válsz, itt a helyed...

Mi van, ha nem vagy vezető? Semmi! Először is gondold át, hogy tényleg nem vezetsz-e - úgy nem kinevezetten, nem kimondottan, csak a második, sokadik sorból - egy csapatot! Például a családodat?
Egy baráti, munkahelyi, egyéb közösséget? Vannak, akik hozzád fordulnak tanácsért? Őket ezek szerint bizonyos területeken biztosan vezeted..., jó helyen vagy.

Igazán Neked való, ha...
nem keresed a könnyebbik utat, de ritkán jut lehetőséged messzire utazni egy-egy önfejlesztő program miatt
az vagy, aki akar, tud és mer is időt, energiát, pénzt szentelni a saját fejlődése érdekében
szereted az intenzív önfejlesztő munkát
unod, hogy mindig szállást kell keresned másutt, ha hasonló jó programra vágysz
fontos, hogy munkaidő után is részt tudj venni egy ilyen programon és utána haza tudj menni a családhoz
fejleszteni akarod a vezetői tudatosságodat úgy, hogy közben véded magad a nagatív stressz hatásaitól
néha jól  esik egy komfortzónán kívülre eső élmény


Neked való, ha magadénak tudod érezni a  következő gondolatokat:

1.) A csapat úgy működik, ahogy a vezető maga!
2.) Bánj úgy a csapatoddal, ahogy szeretnéd, hogy Veled is bánjanak!

==========
 

Kinek nem szólnak a témaestek?

A mindent tudó szakértőknek biztosan nem tudok újat mondani, így őket nem várom.
Azokank a vezetőknek sem tudok hozzátenni az eredményességükhöz, akik vallják, hogy MINDENÁRON! Nem gondokodunk egyformán, nekik sok sikert kívánok!
Nem neked szól, ha passzív előadást szeretnél hallani egy-egy témában. Inkább azt javasolom, hogy olvass, nézz videókat, mert azokkal tudunk jól együttdolgozni, akik akarnak és képesek is tenni magukért, szeretik az aktív programokat.

==========

Jól hangzik? Lássuk a részleteket... Mik lesznek a havi témák az első félévben?
 

2020. január 28. 17.30 - 19.30 -  Cél = álom határidővel. Mi a jó célkitűzés és a megvalósítás titka?
 

Vannak céljaid, minden évben tervezel és nagy lelkesedéssel hozzá is fogsz a kezdeti megvalósításhoz?  …aztán jönnek a fontos és fontosabb dolgok, valahogy máshogy alakul. Nem olyan rosszul, de nem úgy, ahogy szeretted volna. Lényeg, hogy zavar…

A jó célmeghatározásnak vannak alapkövetelményei, ha nem tartod be, garantáltan csalódott leszel. Egyáltalán nem nehéz, viszont kíván némi tudatosságot és önfegyelmet, a végén a nyereséged az elégedett mosoly az arcodon – és a számodra fontos emberekén.

Elég jól hangzik? Akkor kattints itt a jelentkezésre és találkozzunk január 28-án, kedden este.

 

==========


2020. február 25. 17.30 - 19.30 -  Így találd meg a céljaid elérését aláaknázó beléd épített bombákat! Bombakeresés és hatástalanítás
 

Vannak bizonyos akadályok, amiken nem tudsz túllépni? Vannak emberek, akiknek nem tudod megbocsátani? Vannak helyzetek, amiket kerülsz? Vannak személyek, akikkel nem tudsz mit kezdeni? Olykor még vezetőként is önbizalom-hiányosnak érzed magad?

Megmutatom az utat, hogy hogyan találd meg azokat a mozzanatokat (bombákat) az életeden, amik nehezítik a sikereid elérését a mindennapokban. Kiderül, hogy hogyan és mivel ásod alá a saját önbizalmadat és ezzel lehetőséget kapsz a változtatásra is.
 

==========


2020. március 31. 17.30 - 19.30 - "Szóbeli csoki" témaest - Ön(bizalom) erősítés – visszacsatolás önmagunk számára - technika
 

Bár tudod, hogy Te vagy a vezető, olykor kell egy kis megerősítés, hogy a döntéseid mellett teljes erővel tudj kiállni?

Állandó és folyamatos belső beszéd önmagunkkal, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vezetői hétköznapokért, a kevésbé megingatható önértékelés és önbizalomért, nyugodt éjszakai pihenés az álmatlan tépelődés helyett. Hogy hangzik?
 

 

Egy kedves online visszajelzés a korábbi csoportból Anditól...


==========
 

2020. április 28. 17.30 - 19.30 - Így mondj végre NEM-et lelkiismeret-furdalás nélkül - összeütközés (konfrontálódás) erőszakmentes technikája
 

Ha szólok neki, felmond! Ha nem szólok, rontja a minőséget!
Ha szólok, ki fog babrálni velem! Ha nem szólok, teljesen palira vesz!
Valamit valahogy tenni kéne, de úgy, hogy ne érezze támadásnak és mégis változtasson a viselkedésén.

Egy tanulható technika, amit begyakorolva úgy tudsz a legagresszívebben, legsértődékenyebben, leghanyagabbul viselkedő embernek is NEM-et mondani, hogy szinte még meg is köszöni a végén és nem teszed kockára a kapcsolatotokat, sem benne, sem benned nem marad rossz érzés.
 

===========
 

2020. május 26. 17.30 - 19.30 - Értő beszéd, értő hallgatás a vezetésben. Avagy, így énekeld ki a holló szájából a sajtot!
 

Mindenkihez kicsit másként kell szólni. Volt már olyan, hogy úgy érezted, teljesen simán meg minden, aztán a másik megsértődött, felcsattant, kiakadt, vagy éppen csak némán láthatatlannak tette magát és titokban akadályozta, hogy haladjanak a dolgok? Ha gondod van azzal, hogy jól megértesd magad a környezeteddel, kollégáiddal, beszállítóiddal, egyéb partnereiddel, itt a helyed.

Megvizsgálunk egy képzeletbeli munkahelyi csapatot és végigvesszük, hogy ki és milyen motivációval lehet bent a munkahelyi csapatban, mert ugye, ennek megfelelően kommunikál a vezetővel és a társaival, így a helyzetének megfelelően kell vele kommunikálnod, hogy mindketten jól érezzétek magatokat és valóban haladjanak a dolgaitok.
 



==========


2020. június 30. 17.30 - 19.30 -Mit csinálj, hogy méltatlanul ne robbanj fel, ha végképp tehetetlennek érzed magad egy helyzetben!?
 

Vannak helyzetek, amik kiverik Nálad is a biztosítékot?! Ilyenkor igyekszel elegánsan megőrizni a türelmedet és nyugalmadat? Belül mégis érzed a szívedet a torkodban, szorítod a fogaidat, összeszorul a gyomrod és legszívesebben ordítanál a dühtől, a fejed is lüktet? Lehet tudatosan csökkenteni ezekben a helyzetekben is a rád irányuló stresszt, hogy ne kellejen gyógyszerhez, alkoholhoz nyúlnod és ne lyukadjon ki a gyomrod se…

Megtanítom felismerni ezeket a helyzeteket, megtanítalak figyelni a tested jelzéseire. Mutatok egy egyszerű és mindenhova magaddal vihető technikát ahhoz, hogy valahányszor ilyen helyzetbe kerülsz, tudd csökkenteni a káros stressz hatását és tudj egészségesebben élni vezetőként.
 



==========


Mennyibe kerül? Figyelj, idén négy variációból is választhatsz...

1alkalmas jegy =  bruttó 14970- /fő - remek választás, ha kipróbálnád, milyen is egy témaest nálam, és célzottan egy-egy témában szeretnél feljődni, kicsit elmélyülni.
Ami magában foglalja:
Az előadói díjat, a kiscsoportos foglalkozás tematikus segédanyagát, amit magaddal tudsz vinni emlékeztetőül és jegyzetelheted rá a saját gondolataidat
Természetesen az ár magyar forintban értendő
 


 

3alkalmas bérlet  = bruttó 39970 /fő - jó megoldás, ha nem akarsz lemaradni bizonyos témákról
Ami magában foglalja:
Az előadói díjat, a kiscsoportos foglalkozás tematikus segédanyagát, amit magaddal tudsz vinni emlékeztetőül és jegyzetelheted rá a saját gondolataidat
+ AJÁNDÉK mappa, hogy tudd gyűjteni az anyagaidat és mind egyben legyen
+ 1 lehetőség, hogy akadályoztatásod esetén más számára átadd az egyik foglalt helyedet vagy elcseréld a foglalt alkalmat egy másikra a júniusi rendezvénnyel bezárólag.
+ csatlakozhatsz - ha még nem vagy tag - az ÉLET ÉS VEZETÉS ZÁRT FACEBOOK CSOPORTHOZ - ahol vezetéssel, stresszl, vezetői kommunikációs kérdésekkel kapcsolatosan cserélünk tapasztalatot és tanulunk egymástól
Természetesen az ára itt is magyar forintban értendő
 



 

3alkalmas bérlet + 120 perces vezetői konzi a legégetőbb kérdéseiddel  = bruttó 79970  /fő - jó megoldás, ha nem akarsz lemaradni bizonyos témákról ÉS AZONNALI MEGOLDÁST KERESEL EGY KIHÍVÁSRA VAGY PROBLÉMÁRA, VAGY EGY SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT FEJLESZTÉSI TERVET SZERETNÉL (erről ide kattintva olvashatsz többet)
Ami magában foglalja:
Az előadói díjat, a kiscsoportos foglalkozás tematikus segédanyagát, amit magaddal tudsz vinni emlékeztetőül és jegyzetelheted rá a saját gondolataidat
+SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT VEZETŐI KONZULTÁCIÓ egy közösen egyeztetett időpontban, amit 2020. január 6. és 2020. június 15. között tudsz felhasználni
+ AJÁNDÉK mappa, hogy tudd gyűjteni az anyagaidat és mind egyben legyen
+ 1 lehetőség, hogy akadályoztatásod esetén más számára átadd az egyik foglalt helyedet vagy elcseréld a foglalt alkalmat egy másikra a júniusi rendezvénnyel bezárólag.
+ csatlakozhatsz - ha még nem vagy tag - az ÉLET ÉS VEZETÉS ZÁRT FACEBOOK CSOPORTHOZ - ahol vezetéssel, stresszl, vezetői kommunikációs kérdésekkel kapcsolatosan cserélünk tapasztalatot és tanulunk egymástól
Természetesen az ára itt is magyar forintban értendő

 

6alkalmas bérlet = bruttó 79970 /fő - a legkiválóbb megoldás, mert így biztosítod a fejlődésedet, folyamatosan lehetőséged lesz kérdezni, eszmét cserélni és a havi találkozások segítenek, hogy ne feledkezz meg mindarról, amit korábban tanultál, emlékeztet, hogy csináld jól, legyél minél tudatosabb vezető
Ami magában foglalja:
Az előadói díjat, a kiscsoportos foglalkozás tematikus segédanyagát, amit magaddal tudsz vinni emlékeztetőül és jegyzetelheted rá a saját gondolataidat
+ AJÁNDÉK mappa, hogy tudd gyűjteni az anyagaidat és mind egyben legyen
+ 2 lehetőség, hogy akadályoztatásod esetén más számára átadd az egyik foglalt helyedet
+ csatlakozhatsz - ha még nem vagy tag - az ÉLET ÉS VEZETÉS ZÁRT FACEBOOK CSOPORTHOZ - ahol vezetéssel, stresszl, vezetői kommunikációs kérdésekkel kapcsolatosan cserélünk tapasztalatot és tanulunk egymástól
az ár természetesen magyar forintan értendő
 

==========


Mi történik a jelentkezést követően?

Amint kattintasz a jelentkezés gonbra, átkerülsz egy lapra, annak kitöltésével tudsz jelentkezni. Ez a jelentkezés első lépése. Itt találod majd a szerződési feltételeket, az adatvédelmi nyilvatkozatot, amiket meg kell ismerned, hogy tudjunk közösen dolgozni. Tudod, ez egy vállalkozásoknak szóló hatósági előírás, fontos, hogy maradéktalanul betartsuk.

Amint megkaptam a jelentkezésedet, erről értesítelek és küldöm a jelentekzés befejezéséhez szükséges számlázási adatokat. A jelentkezésed a témaestek teljes árának a befizetésével (azaz egy alkalom esetén egyet fizetsz, vagy 3, illetve 6 alkalmas bérletet váltasz a fentiek szerint) lesz érvényes, így tudod biztosítani a helyed.

Amint beérkezett az utalásod, azonnal küldöm róla az igazoló számlát és küldök egy e-mailt a kapcsolódó részletekkel. Ekkor már biztosított a részvételed.

==========


Mit nyerek, ha részt veszek a programon? Miben lesz más, mint a szokott előadások?

helyben szervezve, helyi előadóval, helyi (nem csak) vezetőknek
két aktív óra, aktív fejlődés, önfejlesztés szemben a passzív előadáshallgatással
minimális utazás és útiköltség, utazási, szállási macera szemben azzal, ha távoli városba kell utaznod némi önfejlesztésért
munkaidőn után jöhetsz, megmarad a szabadságos napod
tematikus estek, egy-egy fix téma, nem általánosságban beszélgetünk a vezetésről és az azzal járó stresszről
kiscsoportos, jut idő figyelemmel kísérni a csoporttagokat, nincs az a fura érzésed, hogy elveszel a tömegben
igazi komfortzónán kívüli élmény - itthon
család mellett is kivitelezhető, az esti mesére már otthon lehetsz
tervezhető előre a megadott időpontok miatt, ez biztonságot ad a hétköznapok szervezésében
van bérlet, és azzal jobban jársz, mert tuti fix a helyed
csak megelőlegezed a program árát, ha nem éri meg, visszakapod ott a helyszínen, ezt jelenti a 100% elégedettségi garancia
szakmai anyagot kapsz minden alkalommal, amiben és amivel Te magad dolgozhatsz tovább
a témaestek vezetője maga is vállalkozó, egykori vezető, vezetőkkel dolgozó, professzionális tanácsadó, nem 1-2 év alatt szerzett tudással(!!!)

 

 

 

 

 

Ki és milyen módszerrel vezeti az esteket? Miért higgyek neki?

Az esteket Pesti Tímea pszichológus vezeti. Minden lényegeset ezen a linken elolvashatsz rólam...

A módszer egy általam igen kedvelt és közel 15 év alatt begyakorolt technika, amiben némi női humorral fűszerezetten interaktív előadáson veszel részt, ahol Te magad is dolgozol, de olyan módon, hogy az semmiképpen sem lesz kellemetlen számodra, nem szólítalak fel, mint egy tanárnéni és vallatlak, hogy mond vissza a hallott anyagot. :)
Minden alkalomra készülök egy tematikus, és könnyen kezelhető szakmai anyaggal, ami Téged segít majd az eligazodásban és abban, hogy a hallottak, tapasztaltak ne csak azon a kedd estén kerüljenek közel Hozzád, de tudd később otthon is elő-elővenni, fellapozni és emlékeztetni magadat a tanultakra, hogy beépítsd, megszilárdítsd az egyre jobb vezetői stresszel való küzdést az életedbe - a magad és a családod, munkatársaid hasznára.

Tudod mit? Ne higgy el ebből semmit! Inkább gyere el és próbáld ki!

==========

 

Mit jelent a 100% elégedettségei garancia?

Azt jelenti, hogy átvállalom a kockázatodat.

Te befizeted magad a témaestre, aktívan részt veszel és a végén megítéled, hogy megérte-e? Ha azt mondon, hogy aktív munka és figyelem mellett nem kaptál semmit, ami előre visz Téged, semmit sem tudtam hozzátenni a már meglévő tudásodhoz, és ezt leírod nekem, hogy én fejleszteni tudjam a kritikád alapján a szolgáltatásaimat, maradéktalanul visszafizetem az aktuális témanapra eső, befizetett árat számodra.

==========

A kockázat az enyém, találkozzunk a témaesteken! Jelentkezz most, hogy legyen helyed!
Kattints a képre...

 

 

+1 SEGÍTSÉG A SZERVEZÉSHEZ:
Töltsd le a telefonodra ezt az infografikát és mindig tudni fogod, hogy éppen melyik téma,  mikor következik
(...persze hírlevelet is kapsz róla. smiley)

vezetőfejlesztő témaestek Pesti Tímeával nem csak vezetőknek

 

COPYRIGHT FELTÉTELEK

Kedves Olvasóm! Az oldalamon elhelyezett tartalmak, így a TÉMAESTEK PROGRAM teljes anyaga a tulajdonomat képezi. Az egész, vagy részleteinek másolása, a jogszabályoknak nem megfelelő megosztása jogi következményeket von maga után. Köszönöm, hogy ezt semmiképpen sem hagyod figyelmen kívül

to top