Egy hivatalos levéltől egykor nekünk is összeszorult a gyomrunk. Hosszan tanakodtunk a ruhatárunk előtt ácsorogva, hogy mi is a megfelelő öltözék egy hivatalos megjelenést kívánó alkalomra. Ma már túl vagyunk ezen. Sőt! Ügyfeleink tapasztalatait és a magunk tudását osztjuk meg, hogy a Te gyomrod se rágja szét saját magát a hivatalos érintkezések (találkozók és levelezések) okozta feszültség miatt...

Vezetőkkel dolgozva gyakran felmerül a kérdés, hogy egy hivatalos tárgyaláson miben érdemes megjelenni? Hogy ne lőjük se túl, se alul, ne  tűnjünk bizonytalan biztosítási ügynöknek, béna értékesítőnek... Ahogy beszélgetünk, aztán kiderül, hogy az "alkalomhoz illő polgári öltözék" eltalálásán túl, ha lehet, még nagyobb gondot okoz a hivatalos írásbeli kommunikáció. Meghívó. Felhívás. Közlemény. Sajtóközlemény... Engedély? Kérvény? Beadvány? Megkeresés? Fellebbezés? Előterjesztés? Ajánlat?... Mi van?!

 

Az van, hogy ezek mind-mind rólunk mesélnek. Persze, indirekt formában, amolyan nyomatékot adva a szavainknak, tetteinknek. Ráadásul az írásbeliségünk a hivatalos ügyeink elintézésének hatékonyságát is megmutatja. Szeretjük, amikor partnerként kezelnek bennünket egy-egy hivatalos ügyben, ehhez azonban szükségünk van tudásra ezen a területen is, hogy magabiztos - és nem agresszív - fellépésünkkel célt érjünk.

Interaktív előadás formában (később lesz ebből egy ütős kislétszámú workshop is!) megkapod azokat az alapokat, melyekkel nagy biztonságban eligazodsz a hivatalos ügyintézés világában

 1. személyesen, offline
 2. online, és offlile írásban

 

Mit nyersz ezzel? Mutatom:

 1. Nyugodt éjszakákat... Mert nem idegesít, hogy hogyan kezdj bele és mi legyen a következő lépés. Hiteles maradsz ezekben a helyzetekben is, megfelelően illeszkedve a környezet és az alkalom megkívánta szabályokhoz. Sőt! Ha kicsit fel szeretnéd keverni az állóvizet, pontosan tudni fogod, hogy hogyan tedd ezt. :) 
 2. Magabiztos fellépést... Így szorongás helyett pontosan tudod, hogy mit kérdezz, nem lesz "ez olyan ciki"-érzésed, eléred, amit szeretnél ezekben a helyzetekben is. Sőt! Még az is kiderül, hogy mire jó egy állófogadás...
 3. Bátor vezetői döntéseket... Tudni fogod, hogy kinek, mikor és miben szükséges NEM-et mondanod, és tippet is kapsz, hogy hogyan tedd meg.

 

Hogy hangzik? Jössz? Kattints ide és add le a jelentkezésedet...

Figyelj! Bérlettel jobban jársz! Keresd a STRESSZ-MENTES ÜGYINTÉZÉS BÉRLETET a jelentkezési lapon! Kattints a képre...

 

Lássuk, biztosan Neked való?

A #pestivezetőfejlesztés programjai elsősorban vezetőként - akár önállóan, akár alkalmazottként vezetőként - működő személyekhez szólnak. A programokat a vezetőfejlesztési gyakorlatom és tanácsadásaim során felmerült problémákra szabva alakítom. Ezzel együtt, ha tervezed, hogy önálló vállalkozásba kezdesz, kilátásban van vezetői pozíció, illetve önszorgalomból fejlesztenéd magadat ebbe az irányba, akkor itt a helyed! Ambíciózus, vezetői jövőképpel rendelkező fiataloknak szintén ajánlom.

Figyelj! Ez nem az ízlésedet formáló stílustanácsadás. Nem öltözködési tippeket kapsz! Nem is jogi tanácsadás, nem célunk a folyamatban lévő ügyeidben tartalmi segítséget, vagy tanácsot adni. Abban segítünk, hogy eredményt érj el, ehhez a megfelelő formát mutatjuk meg Neked. 

 

Mikor és hol?

2019. szeptember 24-én, este 17.30 kezdéssel, Zalaegerszegen. A pontos helyszínről a regisztrált résztvevőket tájékoztatom.

 

Mennyiért?

Egy igazi újdonság, ami helyben ad azonnal bevethető segítséget Neked, egy vállalkozás telefonszámlájának nagyjából harmadáért, azaz bruttó 9.700 HUF -ért.

Gyere el és használd fel már másnap a stressz-mentes hivatalos ügyintézési technikákat, melyek az önérvényesítő kommunikáció törvényszerűségeire alapozva hozzák el számodra a nyugodt és eredményes hivatalos ügyintézés élményét. Képviseld hitelesen magadat szóban, írásban és megjelenésben...

Figyelj! Bérlettel jobban jársz! Keresd a STRESSZ-MENTES ÜGYINTÉZÉS BÉRLETET a jelentkezési lapon! Mit jelent ez?

Előadás + workshop + 1x60 perces ajándék személyes konzultáció - ez bruttó 47.700 HUF-ba kerül. Számold ki, hogy
majd 6 órányi tömény szakmai ismeret és aztán
egy Rád formált örökérvényű mintatár és ráadásul
egy ajándék konzultáció mekkora előnyt jelent számodra...

és...

Miért érdemes? Mit nyersz még? Lássuk...

 • aktív fejlődés, önfejlesztés
 • minimális utazás és útiköltség, utazási, szállási macera nélkül
 • munkaidőn után
 • tematikus, nem általános,
 • család mellett is kivitelezhető
 • tervezhető előre a megadott időpontok miatt
 • kényelmes esti időpontban
 • bérlettel jobban jársz katints ide!
 • csak megelőlegezed a program árát, ha nem éri meg, visszakapod
 • szakértőtől = vezető, vállalkozó, egykori vezető, vezetőkkel dolgozó, professzionális tanácsadó, NEM 1-2 év(hét!!!) alatt szerzett tudással :)

 

Mit tegyél most?

 1. Jelentkezz be ide kattintva
 2. Küldöm a részleteket e-mailben
 3. Biztosítod a helyedet az előadói díj befizetésével
 4. Találkozunk az előadáson

 

Kik lesznek az előadók?

 

 

 

 

Bedobjuk a közösbe a kettőnk összesen majd 30 évnyi,  e téren szerzett tapasztalatát. Hihetetlen ellenpéldákat láttunk, amiből tanultunk. Sokféle helyzetet megéltünk - az utóbbi 6 évben együtt és külön-külön is - aminek az esszenciáját kapod.

Pesti Tímea a Humán-TéKa KFt. tulajdanos ügyvezetője, vállalkozó, a #PESTIVEZETŐFEJLESZTÉS program és a SZEMÉLYISÉGEDRE SZABOTT 6LÉPÉSES VEZETŐFEJLESZTÉS megálmodója, trénere
Olvass többet ide kattintva

Cserjésiné Jutresa Márta mediátor, szakmai vezető, az ügykezelési fogások specialistája

 

Mit jelent a 100% elégedettségei garancia?

Azt jelenti, hogy átvállalom a kockázatodat.

Te befizeted magad a programra, aktívan részt veszel és a végén megítéled, hogy megérte-e? Ha azt mondon, hogy aktív munka és figyelem mellett nem kaptál semmit, ami előre visz Téged, semmit sem tudtam hozzátenni a már meglévő tudásodhoz, és ezt leírod nekem, hogy én fejleszteni tudjam a kritikád alapján a szolgáltatásaimat, maradéktalanul visszafizetem az aktuális programom befizetett árát számodra.
 

A kockázat az enyém, találkozzunk előbb az előadáson, aztán a workshopon! Jelentkezz most, hogy legyen helyed!
Kattints a képre...

 

Minden őszi program egy helyen: